مرجع کد و ابزار وب

ابزار ساخت کد پاپ آپ نیو تب

فقر فرهنگ انقلابی نامزدهای انتخابات - ان شـــــــــــــــــــــــــــــاء الله
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

92/3/27
10:14 عصر

فقر فرهنگ انقلابی نامزدهای انتخابات

بدست عبدالله در دسته

ه گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام علیرضا پناهیان در همایش طلاب و روحانیان حامی گفتمان انقلاب اسلامی که عصر روز یکشنبه دوازدهم خردادماه در تهران برگزار شد گفت: متاسفانه هنوز به یک بسته جامعه اعتقادی عمیق درباره فرهنگ انقلابی بودن و انقلابی زیستن نرسیده ایم.

حجت الاسلام پناهیان با بیان این‌که انقلابی گری یک مفهومی نیست که فقط در بخشی از ابعاد زندگی ما قرار بگیرد و به بخشی از زندگی ما محدود بشود گفت: در حیطه سیاسی هم اگر بخواهیم انقلابی‌گری را محدود کنیم آثار آن در ابعاد دیگر مورد مطالعه قرار نگرفته است.

وی با بیان این‌که انقلابی بودن مورد تاکید امام (ره) بود و سال گذشته کاربران اینترنتی جمله به یادماندنی رهبر معظم انقلاب را همین جمله «من یک انقلابی هستم» مطرح کردند اظهار داشت: عدالت، ارتقای فرهنگی، نشاط و آرامش در زندگی فردی و اجتماعی ، سبک صحیح زندگی یکی از بخشهای انقلابی بودن است و دفاع مقدس و حرکت و علم ورزی عالمان دین در حوزه علمیه بر اساس اسلام ناب جلوه های انقلابی گری هستند.

این استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: هرکسی در طول این مدت هرچقدر توانسته به این مفهوم ضربه زده است و گاهی ما هم که علاقه مندیم انقلابی باشیم رفتاری داشتیم که معنای دقیقی از انقلابی گری را منتقل نکردیم.

حجت الاسلام پناهیان با طرح این سوال که حوزه های علمیه چقدر در تبیین این مفهوم قدم برداشته اند؟ تصریح کرد: این انقلابی گری باید تبیین شود و باید به تبیین‌های خیلی دقیق برسیم، انقلابی بودن که به شعار دادن و چهارتا موضع انقلابی گرفتن نیست!

 

 

وی با بیان این‌که یکی از مفاهیم کلیدی در انقلابی بودن جهاد است گفت: باید بررسی شود تا ببینیم چقدر به آن پرداخته ایم و به جایگاهش رسیده ایم؟!

این خطیب برجسته با تاکید بر این‌که در سخنان نامزهای انتخابات ریاست جمهوری فقر نسبت به فرهنگ انقلابی را حس می کنیم اظهار داشت: برخی نامزدهای انتخابات فکر می کنند فرهنگ انقلابی را جایگاه مناسبی برای رای آوری و جلب اعتماد ندارد، اگر این فقر را نداشتیم الان باید نامزدها مسابقه می‌گذاشتند تا به مردم بگویند ما انقلابی تریم نه اینکه حتی برخی از نامزدها که مدعی انقلابی گری هستند گفتمان سیاسی شان در روابط بین المللی تحول در روابط بین الملل و ارتباط با برخی کشورها باشد.

حجت الاسلام پناهیان تصریح کرد: وقتی هنوز در حافظه کوتاه مدت مردم جمله رهبری مبنی بر این که « من انقلابی هستم دیپلمات نیستم» هست این حرف دیپلمات مابانه چه معنایی می دهد در حالی که دشمنان به قیمت جان مسلمانان زیادی هم شده می خواهند فرهنگ انقلابی را از بین ببرند.

وی با طرح سوالاتی آیا فرهنگ انقلابی گری توانسته است به اصلاح سبک زندگی ما بپردازد؟ آیا سرگرمای ها نشاطها و لحظات تف

ریح را با فرهنگ

 انقلاب غنا ببخشیم؟ آیا توانسته ایم سینما را با فرهنگ انقلاب تحول ببخشیم؟ گفت: جهان تشنه دریافت محصولات سینمایی یک جایی مانند ایران است اما باید دید چه فیلمی را از ما خواستار هستند، مزیت ملی ما انقلاب است آیا توانسته ایم یک فیلم دفاع مقدس در سطح بین الملل تولید کنیم.

این استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر این‌که انقلابی گری محدود به یک بخش سیاسی نیست گفت: تعلیمات نظامات آموزشی ما باید انقلابی پرور باشند و در عرصه اقتصادی هم اقتصاد مقاومتی که رهبر معظم انقلاب فرمودند یک جلوه انقلابی است.

حجت الاسلام پناهیان تاکید کرد: یک پیوستی باید به پیشنهادات خوب نامزدها زد و آن این است که این پیشنهاد خوب جز با حضور یک مدیر انقلابی و جز با تفکر دقیق و انقلابی پیشنهاد خوبی نیست.

وی با تاکید بر این‌که ما بدون انقلابی بودن نمی توانیم زندگی کنیم گفت: نامزدها بر اساس کدام دانش این را پیشنهاد خوبی می دانند دانش برآمده از نظام لیبرالی یا انقلابی؟

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان این‌که غریب بودن این گفتمان بخاطر این است که درست کار نشده است اظهار داشت: بسیاری از مسؤولین ما اگرچه ا

نقلابی بودند اما معنا و مفهوم انقلابی گری را به خوبی نشناخته اند و برخی چون فهم دقیقی از انقلاب نداشتند به چپ و راست منحرف شدند.

حجت الاسلام پناهیان افزود: همان طور که برخی برای عقده گشایی به دنبال فرصت انتخابات هستند ما هم باید از این فرصت برای ترویج گفتمان انقلاب استفاده کنیم، اگر گفتمان انقلاب خوب تبیین شود بسیاری از کسانی که با انقلاب قهرند یا دورند یقینا به گفتمان انقلاب می آیند و این وظیفه مبلغان است.

وی با تاکید بر این‌که رای آوردن یا رای نیاوردن در تبلیغ فرهنگ انقلابی مهم نیست گفت: اگر رییس جمهوری داشته باشیم که از بن دندان به گفتمان انقلابی گری اعتقاد داشته باشد تحولی در فرهنگ کشور به وجود خواهد آمد و به واسطه آن این تحول در همه عرصه ها قابل پیش بینی است.

این استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: بدون بکارگیری گفتمان انقلابی گری نمی‌توان تحولی در وضعیت معیشتی مردم و فرهنگ انان به وجود اورد.

حجت الاسلام پناهیان با بیان این‌که بعد از سی و چند سال از انقلاب که جهان تشنه مفهوم انقلاب شده است اشتباه بزرگی بود که برخی گفتند ما باید به مفهوم انسانیت بپردازند اظهار داشت: الان جهان منتظر است ببیند اسلام انقلابی و اخلاق انقلابی چیست و الا اسلام و اخلاق که در دنیا زیاد است.

این واعظ برجسته تاکید کرد: هر عنصر انقلابی باید در خودش این انگیزه را ببیند که در فرصت انتخابات به تقویت گفتمان انقلابی بپردازد.

وی افزود: یک نامزدی ترجیع بند تمام سخنانش حل تورم است اما ما نامزدی می خواهیم که انقلابی رفتار کند و همه مشکلات را حل کند.

این استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر این‌که عدالت و رسیدگی به محرومین خارج از گفتمان انقلابی اصلا امکان پذیر نیست گفت: اردوهای جهادی دانشجویان و طلاب که بدون انگیزه های انقلابی انجام نمی‌شوند.

این خطیب برجسته افزود: مردم دنبال آرامش و زندگی خوب و خوشند و دنبال فضایی برای تربیت بچه ها و تامین حداقل های معیشت هستند و جز با روحیه انقلابی نمی توان به اینجا رسید.

حجت الاسلام پناهیان با اشاره به این‌که در دوران دفاع مقدس وقت پرداختن به فرهنگ نبوده است گفت: اما در سه دولت بعدی رهبر معظم انقلاب منتقد وضع فرهنگ بودند و خودشان آمدند با نماد چفیه و نوازش اهالی انقلاب و دیدار با هنرمندان انقلابی برای تقویت گفتمان انقلاب تلاش کرده اند و تنها بوده اند.

وی با بیان این‌که گفتمان انقلابی هنوز غریب است و تحت الشعاع مشکلات اقتصادی قرار می گیرد اظهار داشت: مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم جز با تفکر انقلابی مرتفع نخواهد شد.

وی در ادامه تاکید کرد: باید کسانی قدرت را به دست بگیرند که گفتمان انقلاب را مطرح کنند و از این زاویه به حل امور بپردازند آن وقت خواهید دید که غیر انقلابی ها هم جذب خواهند شد.

حجت الاسلام پناهیان افزود: اخیرا همه دارند مشابه هم حرف میزنند و با روندی که اتفاق افتاد دو قطب مطرح شده برای انتخابات نیامدند اما وقتی نگاه می کنی هر دو در عرصه فرهنگ و سیاست و اقتصاد، دوری از انقلابی گری را مطرح می کردند و این دو قطبی فرمایشی و سوری است مانند اروپا که تازه مردم فهمیده اند شبیه هم هستند و دوقطبی فرمایشی تشکیل داده اند.

این استاد حوزه افزود: شما که هر دو سیاست لیبرالیستی و امانیستی و .. دارید چگونه با هم مخالف هستید؟

وی با تاکید بر این‌که  تفکر انقلابی باید با اخلاق و انصاف و رعایت سعه صدر تقویت شود گفت: این‌گونه نیست که همه نامزدها اهل تفکر انقلابی نباشند بلکه برخی می خواهند به سلیقه خودشان انقلابی عمل کنند ولی برخی واقعا فاصله دارند و آرایشان آرای غیر انقلابی است.

این خطیب برجسته با بیان این‌که سرمایه های گفتمان انقلابی شهدا هستند و قرآن از این سرمایه حمایت می کند گفت: انقلابی گری در همه بخش های زندگی ما رونق ایجاد خواهد کرد و به یک زندگی آسوده در این جهان خطرناک هدایت خواهد کرد تا مقدمه ساز برای ظهور حضرت باشیم.حجت الاسلام پناهیان با بیان این‌که اگر گفتمان انقلاب در انتخابات پیروز شد مسؤولیت سنگینی به دوش عالمان دینی قرار خواهد گرفت و اگر پیروز نشد تازه آغاز راه است اظهار داشت: غیر از گفتمان انقلابی ما هیچ گفتمانی نه فقط در کشور در سطح جهان هم حرفی برای زدن ندارد و همه منتظرند این گفتمان بیاید حرف هایش را مطرح کند.

وی تصریح کرد: انقلابی گری یک روند رشدی دارد که هرکسی از سابقه انقلابی برخوردار باشد باید در این روند رشد انقلابی گری مواضع خودش را چک کند که ایا هنوز انقلابی باقی مانده است یا نه؟!

حجت الاسلام پناهیان افزود: باید دید در این عرصه انقلابی گری معنایش چیست و کسانی که قبلا انقلابی گر بودند هنوز هم انقلابی هستند یا نه؟

این استاد حوزه و دانشگاه خطاب به نامزدهای انتخابات توصیه کرد پیشکسوتان کار را به جوان های تازه نفس بدهند و خود سناتورگری کنند و افزود: نگاه انقلابی این است که آنهایی که زحمت خودشان را کشیده اند و ایده هایشان را مطرح کرده اند باید به عنوان مشاور فعالیت کنند، نقش مشاوره دادن پیشکسوتان و کمک به عقلانیت کم ارزش نیست ودر موقعیت اجرایی قرار گرفتن نیز پاداشی برای پیشکسوتان نیست.

وی با تاکید بر این‌که اتهام ناروایی افراطی گری که به انقلابیون نسبت می دهند باید برطرف شود و افراطی گری های واقعی باید متوقف شوند اظهار داشت: افراط ها نباید ملعبه ای باشد برای خیلی ها که تا کسی سخنی انقلابی زد تهمت افراطی به او بزنند و نگذارند کارش را بکند.

این خطیب برجسته افزود: امام (ره) در چندماه پس از جنگ که همه ترس از حضور لیبرال ها داشتند کلمات لیبرال ها که مخالف افراطی گری بودند و منافقین را که نماد افراطی گری بودند کنار هم می آوردند، هر کسی بخواهد در مسیر افراطی گری بیفتد مواضعش در کوتاه مدتی در عرصه سیاسی و فرهنگی شبیه لیبرالیست ها می شود.