مرجع کد و ابزار وب

ابزار ساخت کد پاپ آپ نیو تب

بهمن 90 - ان شـــــــــــــــــــــــــــــاء الله
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

90/11/7
2:9 صبح

بهزاد فراهانی:رفتاردخترم به من مربوط نیست

بدست عبدالله در دسته بهزاد فراهانی:رفتاردخترم به من مربوط نیست

رفتار دخترم به دلیل جدا زندگی کردن ما و نظام های متفاوت حاکم در داخل و خارج به من مربوط نمی شود.

بهزاد فراهانی بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون و پدر گلشیفته فراهانی، در گفتگوی با  باشگاه خبرنگاران درخصوص پخش تیزر جشنواره سزار و برهنگی گلشیفته گفت: من در ایران زندگی می کنم و او در این کشور نیست، ما جدا زندگی می کنیم و این مسائل به من مربوط نمی شود.

وی تصریح کرد: نظامی که ما در آن زندگی می کنیم جمهوری اسلامی است و آن ها در یک نظام سیاسی دیگری زندگی می کنند، به همین دلیل این قضایا به من مربوط نمی شود.

"گفتنی است وی پیش از این طی اظهاراتی گفته بود تصویر برهنه منتشره از گلشیفته فتوشاپی است.


90/11/5
3:25 عصر

ملکه زیبایی مراکش توبه کرد

بدست عبدالله در دسته ملکه زیبایی مراکش توبه کرد

به گزارش سرویس فرهنگی اجتماعی جام نیوز به نقل از سایت میدل ایست آنلاین، ملکه زیبایی مراکش از بازیگری کنار کشید.

"ایمان شاکر" بازیگر معروف مراکشی با اعلام کناره گیری خود از این حرفه، تاکید کرده است: «زندگی برایش با ثبات تر خواهد بود چون کشف کرده زندگی هنرپیشه ها به پشیمانی یا خودکشی ختم می شود.»

این بازیگر مراکشی که در مجموعه تلویزیونی معروف "عار" نقش آفرینی کرده همچنین گفته است: «این تصمیم را عجولانه نگرفته و جدایی وی از بازیگری یک تصمیم نهایی است.»

وی اضافه کرده است: جدایی از بازیگری برایش دشوار نخواهد بود، چرا که زندگی اش دور از هنر پیشگی باثبات تر خواهد بود و این همان اتفاقی است که آرزویش را دارد.

این هنرپیشه مراکشی در واکنش به برخی ادعاها در خصوص این تصمیم مهم گفت: اینکه برخی می گویند به دنبال تبلیغ رسانه ای هستم، تعجب می کنم، اگر به دنبال تبلیغ رسانه ای بودم، پیشنهاد داده شده برای بازی در فیلم های سینمایی و تلویزیونی را رد نمی کردم.

ایمان شاکر چندی پیش گفته بود: به جدایی از بازیگری فکر خواهد کرد؛ چون این حرفه لایق زنان و در شأن آنها نیست، و کشف کرده اکثر افراد شاغل در این حرفه، زندگی شان به پشیمانی، عدم تشکیل خانواده یا خودکشی ختم می شود.

وی همچنین با افزودن این که "مردم به حرفه بازیگری به دید یک شغل منافی با ارزش ها، عرف و دین می نگرند" بیان داشته است: تاکنون در این حرفه خوشبختی خود را ندیده است و خوشبختی حقیقی و واقعی را در رضای خدا می بیند.

این تصمیم ایمان شاکر در حالی گرفته شده که احزاب اسلامی توانسته اند در کشورهای عربی حکومت ها را در دست بگیرند.

اضافه می شود: دو سال پیش این بازیگر مراکشی با بازی در سریال مصری "عار" بحث های وسیعی را در میان مردم کشورش ایجاد کرد. وی در این سریال نقش یک دختر شب گرد را بازی می کرد، پس از آن بود که مردم مغرب خواهان نفی هویت مراکشی وی شدند.


90/11/5
3:23 عصر

پس لرزه های انتقاد رجانیوز از\تاثریا\ و سریالهای تلخ

بدست عبدالله در دسته پس لرزه های انتقاد رجانیوز از"تاثریا" و سریالهای تلخ

عزت‌الله ضرغامی ـ رییس سازمان صداوسیما ـ در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسنا مبنی بر اینکه گفته می‌شود سریال «تا ثریا» با حذفیاتی روبه‌رو بوده، با تایید تلویحی این موضوع، از سریال «تا ثریا» و همچنین «شیدایی» و اهدافی که قصد انتقال آن را داشتند، دفاع کرد و آنها را سریال موفقی دانست.

به گزارش ایسنا، ضرغامی در پاسخ به پرسش ذکر شده در حاشیه‌ی جلسه هیات دولت گفت: جزئیات مربوط به مجموعه‌ی سریال‌ها و مباحث این‌چنینی را مسؤولان مربوطه در معاونت سیما باید پاسخ دهند اما مجموعه‌های اشاره شده با هدف‌گذاری مشخصی تولید و پخش شده‌اند و هدف‌هایی را دنبال می‌کردند؛ مثلا در سریال «شیدایی» بحث در مورد مزمت دروغ بود که این موضوع به خوبی منعکس شد. اثرات دروغ گفتن و همچنین در مورد اهمیت انسجام خانواده مسائلی را مطرح کرد که به خوبی منتقل شد و من از آقای عسگرپور به خاطر تولید این سریال تشکر می‌کنم و در مجموع این کار موفقی بود.

رییس سازمان صداوسیما همچنین با اشاره به پخش سریال «تا ثریا» از شبکه اول سیما و با اشاره به اهداف این سریال در مزمت ربا و شرکت‌های هرمی گفت: در واقع در این سریال نشان داده شد که اگر افراد وارد این مقولات شوند به خاک سیاه کشیده می‌شوند و پیام خود را به درستی منتقل کرد و سریال آموزنده‌ای بود.

ضرغامی در ادامه صحبت‌های خود گفت: اگر یک سریال در مجموع فضای دراماتیکش به گونه‌ای باشد که حالت غم و اندوه را زیاد کند ممکن است سریال توسط مسؤولان مربوطه مورد جرح و تعدیل قرار گیرد.

وی گفت: در مجموع دو سریال ذکر شده بر اساس هدف‌گذاری‌های انجام شده تمام شد و اگر این مجموعه یا هر مجموعه دیگری به همین دلیل که عرض کردم یعنی در واقع فشرده‌تر شود به خاطر اینکه پیامش بهتر و درست‌تر منتقل شود، یک مساله عادی است و چیز جدیدی نیست.

البته در این بین یکی از خبرنگاران نیز به ضرغامی انتقاد وارد کرد که چرا روز گذشته در هنگام پخش سریال «شوق پرواز» و در موقعی که خبر شهادت یکی از خلبانان در این سریال داده شد، سریال قطع شد و در وسط آن آگهی در ارتباط با پوشک بچه و چیپس پخش شد که ضرغامی انتقاد این خبرنگار را پذیرفت و گفت که اگر چنین کاری انجام شده بدسلیقگی بوده است.


90/11/5
3:22 عصر

فرج الله سلحشور در گفتوگو با رجانیوز:

بدست عبدالله در دسته فرج الله سلحشور در گفت‌وگو با رجانیوز:

از اقدام غیراخلاقی فراهانی تعجب نکردم، تعجبم از سکوت مؤمنین است

 

گروه فرهنگی- انتشار تصویر برهنه گلشیفته فراهانی بازیگر ایرانی که از سه سال قبل از کشور خارج شده و اکنون به جایی رسیده است که مقابل دوربین‌ها برهنه می‌شود، به باور برخی، شوک به جامعه هنری بود اما برخی دیگر معتقد هستند که واقعیت سینما و بخشی از سینماگران همین است و نباید از بروز چنین اتفاق‌هایی چندان تعجب کرد.

خبرنگار رجانیوز در عصر انتشار این تصویر با تعدادی از هنرپیشه‌های زن سینمای ایران تماس گرفت تا نظر آن‌ها را در مورد این اتفاق جویا شود اما به‌غیر از فاطمه معتمد آریا و مریلا زارعی سایر این بازیگران پاسخ‌گو نبودند و این دو بازیگر نیز از اعلام نظر خودداری کردند.

بهزاد فراهانی پدر گلشیفته فراهانی نیز حاضر نشد اقدام فرزندش را محکوم کند و در حالی که فیلم اقدام غیراخلاقی گلشیفته فراهانی نیز منتشر شده، پدر وی مدعی شد که این تصویر حاصل دست‌کاری‌های عصر تکنولوژی است!

اما اگرچه بازیگرانی مانند پگاه آهنگرانی، نگار جواهریان، باران کوثری و مهناز افشار که چندی پیش در واکنش به اظهارات فرج‌الله سلحشور که فضای حاکم بر سینمای ایران را غیراخلاقی خوانده بود، دست به قلم شده و علیه وی شکوائیه منتشر کرده بودند، در قبال اقدام غیر اخلاقی گلشیفته فراهانی سکوت کرده‌اند اما سلحشور در گفت‌وگو با خبرنگار ما، تأکید کرد که از این اتفاق متعجب نشده است.

متن گفت‌وگوی خبرنگار ما با سلحشور در محکوم کردن اقدام غیر اخلاقی گلشیفته فراهانی را در ادامه بخوانید و ببینید:

اتفاق تلخی که امروز در سینمای کشورمان افتاده است، انتشار یک عکس در فضای مجازی در خصوص یکی از بازیگرانی است که زمانی در سینمای ایران حضور داشت اما به خارج از ایران رفت و امروز کاربران اینترنت صحنه ای را دیدند که نشان می‌داد که صحبتی را که چند هفته پیش در خصوص برخی زنان هنرپیشه مطرح کرده بودید، زیاد با واقعیت منافاتی نداشته است.

من از این اتفاق اصلاً تعجب نمی‌کنم. من از اینکه یک زن بازیگر ایران در خارج از کشور ناهنجار و عریان، بازی کند خیلی تعجب نمی‌کنم؛ چون‌که سینما تعریفش همین است. سینما برای عیاشی ساخته شده است، برای اینکه ابزاری برای مبارزه با فرهنگ‌ها و اعتقاد ملت‌ها و حیا و حجاب و ایمان و پوشش شود، حالا هر ملتی که می‌خواهد باشد، نقش سینما این است و در حقیقت، این خانم یکی از آن کسانی است که این تئوری برخاسته از صهیونیسم را عملی کرده است.

من از این خیلی تعجب نمی‌کنم ولی یک چیز برای من تعجب‌آور است که یک انسان مؤمن این مسائل را ببیند و سکوت کند، این سکوت یک انسان مؤمن در برابر فحشا و منکر خیلی عجیب‌تر از آن عمل است. آن فرد خودش را نشان داده است، اما آیا مؤمنین ما زبانم لال با سکوت خود دارند خودشان را نشان می‌دهند؟ آیا مؤمنین ما دروغ می‌گویند؟ آیا مسئولین جمهوری اسلامی و نمایندگان مجلس ما طرف‌دار و پای‎بند به حیا، ایمان و حجاب نیستند که سکوت می کنند و چیزی نمی گویند؟

من از گلشیفته فراهانی و پدرش که یک زمانی از توده های معروف بوده است، تعجبی ندارم. حتی از بسیاری از بازیگران سینما هم که پاک بودند و به عنوان زن‎های خوبی در سینما مشهور بودند اما الآن آلوده و بدنام شده‌اند، تعجب نمی کنم، چون سینما ماهیتش این است اما ماهیت مؤمنین چیست؟ ماهیت علما و بزرگان دین چیست؟ آنها هم ماهیت‌شان این است که در برابر فحشا و منکرات و کثافت کاری‌های سینما در جامعه امروز ما سکوت کنند؟ این برای من عجیب تر است.

بعد از آن اظهار نظری که داشتید، خیلی از افراد روشنفکرنما برآشفته شدند، برخی از بازیگران زن سینما نامه‌ای را نوشتند و اظهار گلایه کردند و شما را مورد خطاب قرار دادند، نکته جالب اینکه با تمام آن امضا کنندگان نامه تماس گرفتیم که همگی موبایل‌های خود را خاموش کرده بودند، تنها کسی که پاسخ‌گو بود، خانم مریلا زارعی بود که بعد از آن که توضیحات ما را شنید، گفت تا زمانی که خودم عکس را نبینم اظهارنظر نمی‌کنم و اصلاً تلفنی مصاحبه نمی‌کنم! هجمه‌ای که آن موقع به وجود آمد و این سکوتی که الآن در شرایط فعلی رقم می‌خورد، نشانه چیست؟

شما فکر می‌کنید که یک قاچاقچی و فروشنده مواد مخدر اگر ببیند که مواد مخدر یک جامعه‌ای را نابود کرده است، آیا خودش باید بیاید مواد مخدر را بکوبد؟ نه! خودش فروشنده است؛ دکتری که داروی روان‌گردان را اختراع می‌کند، اگر دید که در جامعه مصیبت‌هایی به بار می‌آورد، آیا این باید داروی روان‌گردان خود را تخطئه و از آن انتقاد کند؟ من اصلاً انتظار ندارم که بیایند اعتراض کنند که چرا خانم گلشیفته فراهانی این‌طور رفتار کرده است، چون سینماگرها دو گروه هستند: یا خودشان مثل خانم گلشیفته فراهانی هستند و تصاویرشان را در این سایت‌ها می‌بینیم، یا مخالف هستند اما آن ایمان یا آن شهامتی را ندارند که از حیثیت و غیرت و ناموس خودشان دفاع کنند و با جریان موجود هم‌سو شده‌اند. مثل جریان کربلا که عده‌ای در کربلا آمدند پسر پیغمبر را کشتند و یک عده ای هم ایستادند و تماشا کردند. عده ای خودشان جزو مفسدین هستند و عده ای ایستاده و تماشا و سکوت می کنند.

باز هم من می گویم این عده سینماگر اگر انتقاد نمی کند باید از آن‌ها سؤال کرد که چطور وقتی سلحشور گفت سینمای ما به سمت فحشا و آلودگی گرایش دارد، همه صدای‎شان در آمد و باغیرت شدند ولی الآن که یک زن ناجور آبروی ما را در دنیا می برد، هیچ‎کدام صدای‎تان در نمی آید و همه سکوت می کنید؟ اگر ما خدای ناکرده با این حرکات و فحشا همراه نیستیم، چرا سکوت می‌کنیم؟

من تصور می کنم این سکوت کاملاً معنا و پیام دارد، چون به قدری عمق فاجعه زیاد است که عملاً صحبت کردن و اظهارنظر کردن در این ماجرا می تواند نشان‎گر شکست‌شان باشد.

امیدوارم که شکست مقدمه ای برای پیروزی در آینده باشد و در این شکست همچنان متوقف نشود، در سقوط و ناهنجاری ها غلتیدن و در زشتی ها غرق شدن خوب نیست. واقعاً اینها آستین بالا بزنند و این‏بار حرکتی کنند که شاید ان‌شاء الله این سینما اصلاح شود.

با چه زبانی به بزرگان و علمای دین‎مان بگویم که والله قسم خط دهنده سینما و سیمای ایران سه گروه هستند: ساواکی‌ها، توده‌ای‌ها و ماسون ها. این سه گروه دارند سینما و سیمای ایران را خط دهی می کنند. این به معنای این نیست که مسئولان ما اینگونه هستند، اما خط دهنده ها به داد سیما برسید که دارد اخلاق و ایمان و خانواده و قرآن و انقلاب را تهدید می کند. باید به مسئولین مملکتی و مسئولین اطلاعاتی کشور گفت چرا باید شما بنشینید و تماشا کنید که در سیما و سینمای ما چنین انسان هایی که سابقه‌شان از زمان شاه معلوم است، حضور داشته باشند و اینها خط دهی کنند.

در یکی از برنامه‌های "هفت" که آقای بهزاد فراهانی را به‌عنوان نماینده خانواده تئاتر دعوت کرده بودند، وی مطالبی را از طرف خانه تئاتر رسماً اعلام کرد که بیانگر این بود که سیاست‌های خانه تئاتر مورد تأیید سیمای ما هم هست.

متأسفانه همین‎طور است. در کانون بازیگران ما هم همین‎گونه است. شما ببینید مسئولین اینها قبل از انقلاب چه کسانی هستند؟ یا ساواکی بودند که هنوز هم هستند، کسی که زنش و خودش ساواکی بوده است، الآن مسئول یکی از همین سندیکاهای هنری است. اینها را که از روی هوا نمی گوییم. مسئولین جمهوری اسلامی ایران به جز رهبر معظم انقلاب اسلامی هنوز نمی‌دانند تلویزیون و سینما یعنی چه و از آفت های آن اطلاع ندارند، در حالی‌که بنیاگذاران سینما و تلویزیون این رسانه ها را خوب می شناسند و اگر مسئولین ما گمان کردند که صهیونیسم و یهود، ساواکی‌ها و توده‌ای‌ها دست برداشتند و سیمای ما را در اختیار ما قرار دادند تا ما به وسیله‌ی آن جامعه را هدایت کنیم، این خواب و خیال باطل است.

چند روز پیش در سیمای جمهوری اسلامی ایران فیلم‌هایی را انتخاب می‌کردند برای یک جشنواره که در سیما برگزار می شد یکی از انتخاب کنندگان که خودش از مسئولین است برمی‌گردد می گوید فلان فیلم را چون مستقیم به مذهب پرداخته است، انتخاب نکنید. من از مسئولین جمهوری اسلامی سؤال می کنم که این کلمه را معنا کنید. یعنی چه؟ من این را نمی فهمم. شما اگر می‌فهمید به ما بگویید.

آقای سلحشور شما به نکته ای اشاره می‌کنید که دائماً در رسانه ما رقم می‌خورد. چند شب پیش هم در یکی از سریال‌های تولیدی سیما در شبکه اول به این نکته برمی‌خوریم که یک خانم چادری با وجود اینکه باید مظهر مهربانی، محبت و آرامش باشد به عنوان قاتل معرفی می شود و "چادر"ش آلت قتاله می‌شود!

بله! به خانواده مستقیماً می‌پردازند، به رابطه دختر و پسر مستقیم می‌پردازند، به مسائل پلیسی و امنیتی می‌پردازند، چرا نباید به مذهب مستقیم بپردازند؟ آیا آنها ارزش‌مندتر از مذهب هستند و یا اینکه نه! مذهب این‌قدر مقدس است که باید همیشه در پستو نگه داشته شود و عملاً نباید سراغ مذهب رفت! متأسفانه این توجیهی است که می‌کنند.


<   <<   6   7   8   9   10   >>   >