مرجع کد و ابزار وب

ابزار ساخت کد پاپ آپ نیو تب

گفتند قانونی یاغیرقانونی آسایشگاه راجمع میکنیم - ان شـــــــــــــــــــــــــــــاء الله
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

91/3/22
6:40 عصر

گفتند قانونی یاغیرقانونی آسایشگاه راجمع میکنیم

بدست عبدالله در دسته گفتند قانونی یاغیرقانونی آسایشگاه راجمع می‌کنیم

مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران ساخت مرکز توانبخشی و بازسازی محل فعلی آسایشگاه بقیه‌الله را به عنوان دلیل خروج جانبازان این آسایشگاه از محل نگهداری‌شان یاد می‌کنند و در این میان، صبح امروز، خبرنگار خبرگزاری دانشجو به این آسایشگاه رفت تا از نزدیک با مشکلات آنها آشنا شود.


انتقال ملک آسایشگاه بقیه‌الله به بنیاد جانبازان
میرسرابی، جانباز 70 درصدی است که 26 سال است بر تخت آسایشگاه بقیه‌الله روزگار می‌گذارند، در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بی‌توجهی مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران درمورد مشکلات جانبازان سخن گفت و افزود: این ملک ابتدا به بنیاد مستضعفان اختصاص داشت که با توجه به اینکه در این ملک از جانبازان دفاع مقدس نگهداری می‌شود، به بنیاد شهید و امور ایثارگران تعلق گرفت.
وی یادآور شد: ظاهرا آقایان بر اساس ارزش ملک اخیرا درصدد فروش آن برآمده‌اند.
این جانباز جنگ تحمیلی افزود: در تاریخ 12 دی ماه آقایان نامه‌ای نوشتند که به علت تخریب احتمالی بنا و خطر جانی، آسایشگاه بقیه‌الله باید تخلیه شود و این در حالی است که تکذیبیه آتش‌نشانی خبر از استحکام بنا می‌دهد و تنها قسمتی از دیوار این ساختمان خطر احتمالی برای عابرین دارد که با یک مرمت جزئی این مشکل حل خواهد شد.


زریبافان فکر می‌کند ما غاصب هستیم!
میرسرابی گفت: ‌زریبافان ذهنیت بدی نسبت به ما دارد و تصور می‌کند ما غاصبیم که در آسایشگاه حضور داریم، در صورتی که ما محرومیم که الان اینجا هستیم؛ چرا که من غیر از این آسایشگاه کسی را ندارم که از من مراقبت کند.
وی دلیل این برخورد از سوی مسئولان بنیاد را ناراحتی آنها از عدم حضور ما در پشت درب دفتر آنها دانست و تاکید کرد: پنج ماه از پرداخت هزینه بنزین آمبولانس‌ها توسط خودمان می‌گذرد و آقایان به روی خود نمی‌آورند.
این جانباز آسایشگاه بقیه‌الله از عدم مخالفت جانبازان با ساخت مرکز توانبخشی خبر داد و افزود: ما به دوستان بنیاد شهید اطلاع دادیم که اگر واقعا نیت ساخت این مرکز را دارید، در گوشه‌ای از محوطه بزرگ آسایشگاه به ما اسکان دهید تا بعد از پایان ساخت و ساز برگردیم.
میرسرابی تاکید کرد تا زمانی که جای خاصی را برای ما در نظر نگیرند، دیگر جانبازان حاضر به ترک ملک نیستند؛ چرا که برای ما مسجل شده است که ملک را خواهند فروخت.
بانک تات یکی از مشتریان ملک آسایشگاه بقیه‌الله
وی ادامه داد: بانک تات و ارگان‌های دیگر برای خرید این ملک آمده‌اند؛ در حالی که آقایان در بنیاد شهید ادعای نوسازی پس از تخلیه را مطرح می‌کنند.
این جانباز 70 درصد جنگ تحمیلی از حرکات تحریک‌آمیز بنیاد شهید با اعلام حکم تسویه برای پرستاران، خدمه و برخی رانندگان این محل گفت و خاطرنشان کرد: هر چند تحت فشار وزارت اطلاعات برخی از دوستان و عوامل و پرستاران مجددا به سر کار بازگشته‌اند.
میرسرابی افزود: مسئولان بنیاد شهید خبر از اسکان جانبازان در آسایشگاه ثارالله و شهید بهشتی می‌دهند، در صورتی که مسئولان آنها از این خبر اظهار بی‌اطلاعی کرده و اعلام می‌کنند جایی برای اسکان جانبازان نداریم و این نشان‌دهنده وقت کشی مسئولان بنیاد است.


راه‌ ندادن یک جانباز به آسایشگاه و ریختن اثاث وی در فرغون!
وی افزود: چند روز قبل، آمبولانسی برای بردن دو جانباز آمده بودند که اجازه این کار به آنها داده نشد؛ ضمن اینکه با زنجیر کردن درها اجازه ورود به جانبازان از جمله جانباز بارانی را ندادند.
این جانباز تاکید کرد: اسباب داخل آسایشگاه نیز که متعلق به جانباز بارانی بود در فرغون گذاشته و به او تحویل دادند و گفتند که اینجا تعطیل شده است و باید بروی.
میرسرابی از قضیه زنجیر شدن درها برای عدم ورود جانبازان با حضور معاونین زریبافان خبر داد و تصریح کرد: آقای هاویانی معاون عمرانی مسکن بنیاد شهید و رستمی، مدیر کل مسکن بنیاد شهید و از معاونان آقای زریبافان در هنگام این ماجرا در آسایشگاه بقیه‌الله حضور داشتند که دوستان ما با دیدن این مطلب با ماشین به درب‌های زنجیر شده کوبیدند که خدا را شکر به کسی آسیب نرسید و قطعا هدفی سیاسی در پشت این قضیه هست.


وی اضافه کرد: روز گذشته جلسه‌ای در خصوص اتحاد بین جانبازان با حضور 22 نفر از جانبازان آسایشگاه ثارالله، شهید بهشتی و دیگر جانبازان برگزار شد و مقرر گردید تنها رئیس جمهور یا نماینده وی یا سازمان‌های دیگر مثل سپاه یا وزارت بهداشت باید به مسئله ورود کنند و در آسایشگاه بقیه‌الله حضور پیدا کنند.
کمک 300 میلیونی شهرداری به آسایشگاه / اداره آسایشگاه با کمک‌های مردمی
این جانباز 70 درصد جنگ تحمیلی از کمک 300 میلیونی شهرداری بابت تعمیر و نگهداری آسایشگاه خبر داد و بیان کرد: بخشی از این مبلغ بابت کمک بلاعوض به پرسنل پرداخت شده است و 180 میلیون آن در حساب رئیس‌ آسایشگاه است؛ در حالی که آقایان بنیاد شهید به این پول هم چشم دوخته‌اند.
میرسرابی در پایان از اداره آسایشگاه در روزهای اخیر باکمک‌های مردمی گفت و افزود: به دلیل آذوقه و حمایت‌های مادی و معنوی از مردم سپاسگزارم.

قصه نگهداری جانبازان در یک سوله
فضلی خانی، دیگر جانباز جنگ تحمیلی که در آسایشگاه بقیه‌الله ساکن است به خبرنگار این خبرگزاری گفت: مسئولان بنیاد از نگهداری ما در آسایشگاه ثارالله با تمام تسهیلات و بهترین شرایط خبر داده بودند؛ در حالی که واقعیت از ارائه 14 تخت و نگهداری از جانبازان در یک سوله حکایت می‌کند و مسئول آسایشگاه ثارالله از نبود امکانات در این محل می گوید.
وی اضافه کرد: پس از این که تیرشان به خطا رفت گفتند زیرزمینی در آسایشگاه شهید بهشتی برایشان در نظر گرفته‌ایم که حتی روز یک خاور برای بردن 14 تخت آمده بود تا آنها را به زیرزمین مذکور انتقال دهند که با مخالفت جانبازان روبه‌رو شدند.

الان نیاز به پرستاری داریم
این جانباز جنگ تحمیلی با اشاره به 24 سال حضور در این آسایشگاه گفت: در آن زمان جوان تر بودیم و مشکلات حال حاضر را نداشتیم؛ اما اکنون که با هزار مشکل دست و پنجه نرم می‌کنیم، می‌گویند باید بروید در حالی که الان بیشتر نیازمند خدمات هستیم و همه مشکلات از بنیاد شهید نشئت می‌گیرد.


قطع تلفن و برق و گاز آسایشگاه
فضلی خانی ادامه داد: در روز چهارشنبه، تلفن و برق و گاز را قطع کردند و اگر دیرتر می‌رسیدیم، آب را نیز قطع می‌کردند؛ حتی با لودر قصد ایجاد خاکریز و عدم اجازه ورود ما به آسایشگاه را داشتند که ناکام ماندند.
زریبافان گفت چه قانونی و چه غیرقانونی، آسایشگاه بقیه‌الله را جمع می‌کنیم
این جانباز جنگ تحمیلی با اشاره به دیدار با زریبافان، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص مشکلات آسایشگاه بقیه‌الله گفت: وی در جواب ما گفت که چه قانونی و چه غیرقانونی، آسایشگاه بقیه‌الله را جمع می‌کنیم.

حال با توجه به مشکلات موجود، امید می‌رود با ورود مسئولان امر برای حل معضل به وجود آمده، کمترین خواسته بحق جانبازان آسایشگاه بقیه‌الله که مامنی برای گذران روزهای پررنج جانبازان است، جامع عمل پوشانده شود.
منبع: خبرگزاری دانشجو